Friday, April 3, 2009

akOO tetap akOO...


assalamualaikum...=)
haa..buat pengetahuan korang semua ni la kali pertama aku rajin nk menulis kat blog aku nih...blog ni sebenarnya da wujud dekat sebulan dh...aku jer yg malas nk update...ni pon member aku 'mije' yang ajar main benda nih...

k la,utk 1st post aku nih aku kenalkan diri aku dlu laaa..simple2 jer la,malas aku nk pikir banyak2...gambar kat sbelah ni time aku umur dlm 5 tahun camtu laa.gambar yang dh time alam remaja n dewasa ni lebih kurang camtu gak aku rase..xde perubahan ketara sgt la.bagi aku,'akOO tetap akOO'...name??aku bg aku punya nickname jer laaa...geng2 aku sume panggil 'pOkjaQ'...dr skolah rendah lagi name tu lekat kat aku...hentam saja laaa...aku on jer orang panggil pape pon...

masuk bab umur lak.masih muda lagi maaa,23 tahun...skang ni da di tahun akhir study,bulan 6 nnt insyaAllah keje...yahOO.!!!
tp prob skang ni xtau lagi nk keje ape n kt mane...al-maklum laaa tengah2 ekonomi gawat ni bukan senang nk dapat keje...harap2 dlm sebulan dua ni ade laaa company yang sudi terima aku jd pekerja diorang..amin...same2 doakan untuk aku yerk...

hmm,stakat ni la dlu..aku pon da xtau nk tulis ape...ape2 berita terbaru psl aku,kalo rajin aku update laaaa nanti...chOww.!!!

4 comments:

  1. gilo x comey..tgk muko r..jambu..hahaha

    ReplyDelete
  2. eh jap..aku org 1st follow tp asl aku org last komen ni..haha

    ReplyDelete